Lívance s jablky Z uvedených surovin vypracujeme lívancové těsto, necháme v teple nakynout a smažíme na lívanečníku. více o Lívance s jablky
Lívance s merendou Lívance: Necháme vzejít kvásek (hrnek vlažného mléka, droždí, trochu cukru, trochu hladké mouky). Kvásek nalijeme do… více o Lívance s merendou
Lívance od Tatínka Smícháme mléko (vlažné 30 celsiusů ledové z lednice nebrat) mouku vejce špetku soli rošleháme hračičkové mužou oddělit… více o Lívance od Tatínka
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč… Černý bez je rostlina, která se již po staletí používá v lidovém léčitelství, a jeho květy lze… Celý článek
Kopr dozrává! Vychutnejte si ho v oblíbené omáčce, polévce nebo… Patříte mezi milovníky kopru? Jestli ano, poradíme vám, jak si ho vychutnat ještě víc. Pokud… Celý článek
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty… Vypadají jako kytice čerstvých květin, a navíc jsou zdravé, protože jsou raw a veganské.… Celý článek
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví… Čaj z kopru je nejen osvěžujícím nápojem s výraznou chutí, ale skrývá v sobě také mnoho… Celý článek
Koláč plný máku Vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, jeden položíme na vymazaný y vysypaný plech. Poklademe polovinou makové směsi,… více o Koláč plný máku
Nepečené kouličky z piškotů Z másla, mléka, cukru a čokolády uvaříme hustou hmotu a nakonec vmícháme rum. Do této hmoty přidáme piškoty, hrst… více o Nepečené kouličky z piškotů
Kokosovo-kávové řezy Bílky s cukrem ušleháme, přidáme kokos, mouku a všechno dobře promícháme. Rozetřeme na vymazaný plech a upečeme.… více o Kokosovo-kávové řezy
Perníčky švagrové Evičky Vypracujeme těsto a vykrajujeme různé tvary perníčků a upečeme. Kdo nechce dělat tak velkou dávku, tak buď udělá z… více o Perníčky švagrové Evičky
Sladké brambůrky s marcipánem Nejprve si připravíme kakaový krém. Nad vodní lázní ušleháme vejce, cukr a kakao, až bude směs dobře promíchaná,… více o Sladké brambůrky s marcipánem
Jeřabiny jako brusinky 2 kg odstopkovaného ovoce posypeme trochou mleté skořice a vanilkového cukru, přidáme 2 tlučené hřebíčky a 1/2… více o Jeřabiny jako brusinky
Krevety s omáčkou z bílého vína Krevety oloupeme a vyndáme z hřbetu střívko. V hrnci svaříme bílé víno až na pětinu původního množství. Na pánvi dáme… více o Krevety s omáčkou z bílého vína
Snadné věnečky s polevou Těsto: v hrnci s tlustým dnem přivedeme k varu vodu s olejem a solí, až se bude voda vařit přisypeme mouku a za… více o Snadné věnečky s polevou
Bublanina od Lídy Žloutky s cukrem , olejem, mlékem, rumem, vanilkovým cukrem, moukou a práškem do pečiva smícháme opatrně se sněhem z… více o Bublanina od Lídy
Výborný segedinský guláš NA 2 LŽÍCÍCH SÁDLA ZLEHKA OSMAHNĚTE NAJEMNO NAKRÁJENOU 1 VELKOU CIBULI. VLOŽTE 400 G PROROSTLÉHO VEPŘOVÉHO MASA… více o Výborný segedinský guláš
Kotlety pečené v alobalu Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, potřeme hořčicí s rozmačkaným česnekem a posypeme grilovacím kořením… více o Kotlety pečené v alobalu
Šlehačkové rohlíčky 1. Suroviny spojíme v těsto, můžeme dát do chladničky 2. Rozdělíme na 8 dílů, každý díl rozválíme a rozdělíme na 8… více o Šlehačkové rohlíčky