Lososa očistíme, osolíme, opepříme, posypeme koprem a zakápneme citronem. Necháme půl hodiny v chladu odležet. Na pánvi zpěníme máslo a vložíme lososa kůží dolů. Po chvilce otočíme sloupneme kůži a obrátíme. Do výpeku nalijeme smetanu a hrst kopru. Opepříme a vaříme, než nám omáčka zhoustne. Přelijeme lososa a podáme s opečenou bagetou nebo gratinovaným bramborem.
Kuře rozporcujeme, potřeme česnekem se solí a dáme do pekáčku společně se 2 oloupanými rajčaty. Olej smícháme s pivem,…
více o Kuře pečené v pikantní směsi
Čajové šálky (6 ks) důkladně vymastíme (Herou či jakýmkoli podobným tukem) a důkladně vysypeme strouhankou. Sýr najemno…
více o Smažený sýr bez smažení
Z uvedených surovin vypracujte těsto a nechte vykynout. Rozdělte na deset až šestnáct kousků. Rozválejte je, doprostřed…
více o Volarské tvarohové koláčky