Domácí chléb "Šumava" pečený v troubě nebo domácí…

Všechny ingredience dáme do pekárny v tom pořadí, jak jsou napsané, necháme umíchat a vykynout (program těsto). Po… více o Domácí chléb "Šumava" pečený v troubě nebo domácí pekárně
2.76
Všechny ingredience dáme do pekárny v tom pořadí, jak jsou napsané, necháme umíchat a vykynout (program těsto). Po… více o Domácí chléb "Šumava" pečený v troubě nebo domácí pekárně
Suroviny vložíme do nádoby v uvedeném pořadí a zapneme program Dort. Rozinky, ořechy a jiné pochutiny přidáme po… více o Perník z domácí pekárny
Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program „Těsto“. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut… více o Pletýnky z domácí pekárny
Chystáte se na dovolenou a chtěli byste před odjezdem ještě trochu zhubnout? Expresní dieta… Celý článek
Předávání vysvědčení je každoročně slavnostní událost a žádá si také originální dárek pro paní… Celý článek
Existuje snad lepší způsob, jak oslavit svého milovaného psího nebo kočičího mazlíčka, než… Celý článek
Máloco vás v horkém počasí osvěží tak jako miska dobré zmrzliny. A ideálně domácí. Ta se dá… Celý článek
Z obou balíčků vyválíme stejné pláty, propícháme vidličkou a dáme péct (asi na 160 °C cca 15 minut - dokud nezačne… více o Klasické žloutkové řezy
Nivu utřeme s máslem či se zbytky tavených sýrů z ledničky, vmícháme nadrobno nakrájenou cibuli a ostatní ingredience.… více o Pomazánka z nivy s pivem
Rajčata nakrájíme na malé kostičky, cibuli nadrobno a kudrnku nasekáme najemno a vše smícháme. Do směsi zeleniny… více o Tabouleh
Mleté maso osmažíme na cibulce a když je hotové, přidáme fazole a kukuřici, dochutíme chilli a necháme na plotně, dokud… více o Mexické fazole s masem
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka.… více o Domácí tlačenka
Květák rozdělíme na větší růžičky a necháme uvařit do měkka v mírně osolené vodě. Žampiony nakrájíme na drobné kousky.… více o Květákové placky se žampiony
Hovězí žebra zalijeme studenou vodou (1,5l), přidáme celý pepř a osolíme. Vaříme zvolna 2 až 4 hodiny. Asi 20 min. před… více o Hovězí polévka
Cizrnu namočíme do studené vody na 12 hodin a pak uvaříme (v tlakovém hrnci 20 minut). Přidáme na kousky nakrájený… více o Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
TRADIČNÍ, (houbové níže) Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka.… více o Lasagne – tradiční nebo houbové
Okapané zelí promíchejte s cibulí nasekanou najemno a rozprostřete na dno pekáče. Kuřecí stehna dobře omyjte,… více o Kuřecí stehna pečená na zelí
Vodu, Heru, vanilkový cukr, kakao a moučkový cukr svaříme. Ze vzniklé hmoty odebereme 1 hrnek, který použijeme jako… více o Vodouch
Ze všech ingrediencí vypracujeme na vále těsto, uděláme 2 válečky a dáme péci do středně vyhřáté trouby (180 °C),… více o Vynikající vánoční štola