Osmažíme cibulku, na ni vložíme maso nakrájené na menší kousky, okořeníme grilovacím kořením. Jakmile je maso měkké, zalijeme zakysanou smetanou, prohřejeme a přidáme kečup. Vymažeme zapékací misku, těstoviny smícháme s masovou směsí, posypeme vrstvou sýra a zapečeme v troubě asi 15 minut.
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka