Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu Plátky masa jemně naklepeme, osolíme, potřeme kmínem a šalvějí. Pokapané necháme několik hodin odležet. Plátky vkládáme… více o Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Sekaná na grilu Rozmícháme sekanou a dáme ji na gril. Smažíme a přídáme další ingredience. Podáváme s tmavým pečivem. více o Sekaná na grilu
Karbanátky na grilu Cibuli nakrájíme na drobné kousky a v míse smícháme s mletým masem, vejci, mlékem, trochou strouhanky. Ochutíme vegetou… více o Karbanátky na grilu
Chudá jídla našich předků: 5 českých receptů, které jste možná… Připravte si k obědu nebo k večeři jídla, která si s oblibou dávali naši předkové. Tradiční a… Celý článek
Ketodieta a vše, co o ní potřebujete vědět: Seznam povolených a… Ketodieta si v posledních letech získala velkou oblibu. Je totiž účinná, výsledky jsou rychle… Celý článek
Od pondělí do pátku: Bleskové večeře, které budete mít do 30… V dnešní uspěchané době je někdy těžké skloubit pracovní a osobní život a přitom stále jíst… Celý článek
Jak pěstovat, sklízet a zpracovat rebarboru, aby vám vydržela do… Naše babičky ji s oblibou používaly, pak ale na nějaký čas upadla v zapomnění. Nyní rebarbora… Celý článek
Boží milosti podle Anušky Vypracujeme těsto nudlové tuhosti, necháme 1/4 hodiny přikryté odpočinout, potom vyválíme "na stéblo" silné. … více o Boží milosti podle Anušky
Kakaáček Svaříme vodu s cukrem 1 lžící rumu, sáčkem capucina a kakaem. Necháme asi 10 minut vychladit. Poté zamixujeme změklé… více o Kakaáček
Kuře se sýrem Na kuře nasypeme grilovací koření, vetřeme sůl a pečeme cca 1 hodinu. Občas podlijeme vodou a asi 15 minut před… více o Kuře se sýrem
Kotlety na šlehačce dle Pavly… Pekáč(zapékací misku) vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety… více o Kotlety na šlehačce dle Pavly Reifové
Krůtí kapsa s překvapením Připravíme si těstíčko: 100 ml vody smícháme s hladkou moukou, přidáme mletou papriku, koření a česnek. Krůtí prsa… více o Krůtí kapsa s překvapením
Švestkové chutney Cukr zalijte 30ml vody, přidejte ocet, šťávu a nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče a vařte asi 15 minut. … více o Švestkové chutney
Polynéské filé Filé marinujeme alespoň 2 hodiny ve směsi citronové šťávy, sojové omáčky a česneku. Květák a brokolici pokrájíme na… více o Polynéské filé
Pstruh se slaninou a jablky Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou Položíme do alobalu vyloženého plátky… více o Pstruh se slaninou a jablky
Hrušková pikantní mňamka Hrušky oloupeme a nakrájíme na malé kostičřky, česnek ptolisujeme,cibule nakrájíme na drobno . Vše dáme do hrnce s… více o Hrušková pikantní mňamka
Smažené houbové plátky Očistíme, okrájíme a omyjeme přichystané houby. Do talířů si dáme zvlášť mouku, strouhanku a rozšlehaná vejce. Každou… více o Smažené houbové plátky
Velikonoční sekanina Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené… více o Velikonoční sekanina
Zapečená krkovička II. Plátky krkovičky naklepeme, opepříme, osolíme a z obou stran opečeme na oleji. Vyjmeme ji a na výpeku opečeme na… více o Zapečená krkovička II.