
1.5
Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme k varu a necháme vychladnout. Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na… více o Maďarská pomazánka
Ušleháme šlehačku a lehce vmícháme tvaroh a některou ze zvolených příchutí. Sušenky (3×7 ks) rozložíme na alobal,… více o Nepečená střecha – slané variace
Začneme tím, že si namarinujeme hřbet z lososového filetu. Z cukru, mořské soli, hořčičného semínka a koňaku vytvoříme… více o Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského okouna a pečeného losos
Někdy to nejlepší prostě potřebuje svůj čas. A u karamelizované cibule to platí dvojnásob. Je… Celý článek
Každé znamení zvěrokruhu je něčím specifické, a to i pokud jde o chuťové preference. Dokonce i… Celý článek
Nudle jsou oblíbeným pokrmem po celém světě, ale tolik druhů, kolik mají v Asii, nikde jinde… Celý článek
Jedno italské přísloví říká, že do ženy a do melounu nevidíš. Jenže kdo by se chtěl z obchodu… Celý článek
Ingredience na těsto pořádně propracujeme v měkké těsto (případně přidáme mouku, proto neudávám přesné množství) a… více o Báječné broskve od babičky
Jahody s pudinkem uvařit a nechat vychladnout. Našlehat máslo a cukr, vešlehat vychladlou směs. Natírat na jakýkoli… více o Jednoduchý jahodový moučník
Uvaříme pudink a necháme vychladnout. Z vajec, cukru, mouky, mléka, oleje, vanilkového cukru a prášku do pečiva… více o Nejdecká pudinková buchta
Nejdříve zahřejeme olej a dáme do něj bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, sušené papričky a zahříváme… více o Pikantní nakládaný hermelín
Všechny suroviny smícháme, pokud je hmota hustá, přidáme smetanu nebo trochu mléka. Můžeme přidat rozinky, ořechy,… více o Povidlový perník bez vajec
Těsto: z uvedených ingrediencí vypracujeme husté těsto, které necháme 3 hodiny odpočinot. Náplň: nastrouhaná jablka… více o Jablíčková buchta
Vše smícháme dáme do pekáče přikrejeme víkem nebo alobalem a pečeme při 250 stupních 1,5-2 hodiny.NEMICHAT více o Guláš v troubě
1. Chlazené kuřecí prso podélně rozkrojíme, vzniknou nám dva tenké řízky. 2. Řízečky naložíme do smetany s tymiánem a… více o Marinovaná kuřecí prsa
Ocet a litr vody + sůl, cukr, celý pepř, bobkový list, nové koření a vegetu - podravku svaříme. Necháme 3 minuty vařit,… více o Utopenci v aspiku
Žampióny očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli a… více o Dřevorubecký kastrůlek
Vývar přivedeme k varu. Mezitím očistíme a opláchneme mrkve. Pak je rozkrájíme na kostky či kolečka, přidáme do polévky… více o Nudlová polévka s mrkví
Uzené maso si uvaříme doměkka ve slané vodě. Pak odkostíme, maso pokrájíme a vývar přecedíme. Kroupy si uvaříme zvlášť… více o Uzená polévka s kroupami