Cukr a žloutky vymícháme do pěny. Při míchání postupně přidáváme teplou vodu. Přidáme mouku s práškem do pečiva, mák a sníh ze sedmi bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
Připravíme si krém. V mléce rozmícháme žloutek, cukr a Zlatý klas a uvaříme hustou kaši. Do vychladlé směsi dáme změklé máslo a dobře rozmícháme v mixéru.
Ořechy opražíme na 1 lžíci másla, přidáme vanilkový a krystalový cukr. Za stálého míchání necháme cukr rozpustit (ne zkaramelizovat). Vychladlou posypkou rovnoměrně posypeme celý povrch zákusku.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky