Cukr a žloutky vymícháme do pěny. Při míchání postupně přidáváme teplou vodu. Přidáme mouku s práškem do pečiva, mák a sníh ze sedmi bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
Připravíme si krém. V mléce rozmícháme žloutek, cukr a Zlatý klas a uvaříme hustou kaši. Do vychladlé směsi dáme změklé máslo a dobře rozmícháme v mixéru.
Ořechy opražíme na 1 lžíci másla, přidáme vanilkový a krystalový cukr. Za stálého míchání necháme cukr rozpustit (ne zkaramelizovat). Vychladlou posypkou rovnoměrně posypeme celý povrch zákusku.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky