
3.33
Květy, citrony a kyselinu citronovou zalijeme vodou a necháme 24 hodin odpočinout. Potom přes utěrku scedíme, přidáme… více o Bezová šťáva
Nalijeme vodu do džbánu, přidáme citronovou štávu, citronový sirup a cukr. Promícháme a můžeme podávat. více o Citronová štáva
Recept je vhodný na oslavy, je zdravější než chemické limonády, ale je stejně lahodný. Má sladkokyselou chuť, kterou… více o Dýňová šťáva
Výtečnou teplou večeři s námi jednoduše připravíte i během hektického pracovního týdne.… Celý článek
Léto nám nenabízí jen šťavnaté, sladké a osvěžující plody. Většina z nich v sobě ukrývá další… Celý článek
Některé dorty vypadají až příliš dobře na to, abyste měli chuť je sníst. Siân-Amy Pettit známá… Celý článek
Mazání másla na chleba je činnost, nad kterou většina z nás vůbec nepřemýšlí. Ukrojíte chleba,… Celý článek
Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka. Pekáč vymažeme a vysypeme strouhankou, vložíme do něj… více o Brambory zapečené se škvarky a zelím
Hrnec na fondue vytřeme stroužkem česneku, vložíme strouhaný sýr a podlijeme asi 1 dl vína. Za stálého míchání pomalu… více o Švýcarské fondue
Králíka prošpikujeme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme sádlo, nakrájený… více o Králík po cikánsku
Příprava náplně: Slaninu nakrájíme na malé nudličky(salám nastrouháme) a opečeme. Přidáme nakrájené zelí, osolíme,… více o Šneci se zelím
Nejprve dáme vařit mléko. Poté do si vezmeme asi 250 ml mléka a rozšleháme v hrnku pudink a cukr. potom tuto směs… více o Výborný a levný dort
Smícháme ingredience na těsto (žloutky do těsta, nakonec sníh z bílků) a upečeme na středním plechu do růžova. Náplň… více o Řezy se zakysanou smetanou
Na lehce potřený alobal olejem poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme, na brambory… více o Dobrota z alobalu
Rozměklé máslo třeme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem do pěny a postupně přidáme strouhaný kokos a mleté dědstké… více o Kokosové rafaelo
Uvařit těstoviny... Rozpustit dvě lžíce másla, nivu nahrubo nastrouhat a vložit na máslo, trochu podlít smetanou a… více o Těstoviny s nivou
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Máslo utřeme s rozpuštěnou čokoládou a vmícháme do vaječné pěny. Nakonec zlehka… více o Valentýnské srdce
1. Z křídel odřízněte špičky a v kloubu je rozpůlte. 2. Osušte, osolte a smažte v dostatečném množství oleje dozlatova… více o Buvolí křídla
Rajčata nakrájíme na malé kostičky, to samé uděláme i s vajíčkama a salámem(junior, ale může být i jiný) nakonec… více o Rajčatový salát IV.