Mouku, krup. cukr, van. cukr smícháme s vejci a přidáme ušlehaný sníh a zlehka promícháme. Dortovou formu si vymažeme tukem a směs do ní vytlačíme. Necháme chvilku odpočinout a dáme péct cca 15-20 min na 180°-do zlatova. Hotový korpus necháme vychladit.
Náplň:
Do smetany přidáme stužovač a vyšleháme tuhý sníh a do sněhu přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Želé si připravíme podle návodu, na korpus naneseme krém a maliny a polijeme želém a necháme v lednici ztuhnout.
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny