Mouku, krup. cukr, van. cukr smícháme s vejci a přidáme ušlehaný sníh a zlehka promícháme. Dortovou formu si vymažeme tukem a směs do ní vytlačíme. Necháme chvilku odpočinout a dáme péct cca 15-20 min na 180°-do zlatova. Hotový korpus necháme vychladit.
Náplň:
Do smetany přidáme stužovač a vyšleháme tuhý sníh a do sněhu přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Želé si připravíme podle návodu, na korpus naneseme krém a maliny a polijeme želém a necháme v lednici ztuhnout.
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a…
více o Králík na zakysané smetaně
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef