Mouku, krup. cukr, van. cukr smícháme s vejci a přidáme ušlehaný sníh a zlehka promícháme. Dortovou formu si vymažeme tukem a směs do ní vytlačíme. Necháme chvilku odpočinout a dáme péct cca 15-20 min na 180°-do zlatova. Hotový korpus necháme vychladit.
Náplň:
Do smetany přidáme stužovač a vyšleháme tuhý sníh a do sněhu přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Želé si připravíme podle návodu, na korpus naneseme krém a maliny a polijeme želém a necháme v lednici ztuhnout.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Anglickou slaninu nakrájenou na silnější plátky (nejlépe z Billa) nakrájíme na pruhy dle chuti. 1/4 orestujeme opepřené…
více o Špagety Carbonara – snadno