Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy se přidává tekuté do pevného. Ttrochu ohřáté malinové směsi přidám k žloutkům a poté přileji zpět do kastrólu s malinami. Míchám a až se směs převaří tak odstavím a přidám studené máslo - celou dobu pořádně míchám. Poté dám do mísy a překryji folií. Nechám v lednici vychladit do dalšího dne.
Můžeme obměňovat s ananasem, jahodami, meruňkami s levandulovým aroma. Přidáme ho pět kapek.
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme…
více o Buchta s ovocem a tvarohem
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused