Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy se přidává tekuté do pevného. Ttrochu ohřáté malinové směsi přidám k žloutkům a poté přileji zpět do kastrólu s malinami. Míchám a až se směs převaří tak odstavím a přidám studené máslo - celou dobu pořádně míchám. Poté dám do mísy a překryji folií. Nechám v lednici vychladit do dalšího dne.
Můžeme obměňovat s ananasem, jahodami, meruňkami s levandulovým aroma. Přidáme ho pět kapek.
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem