Žloutky s cukrem za postupného přidávání vody vyšleháme do pěny, přidáme mouku se sodou a sníh z bílků. Polovinu těsta vlijeme na plech, do druhé vmícháme kakao a vlijeme na světlé těsto. Upečeme.
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink a necháme vychladnout. Cukr vymícháme s máslem, vmícháme pudink a připravíme hladký krém. Navrstvíme na vychladlý koláč. Povrch cik-cak ozdobíme rozpuštěnou čokoládou. Můžeme ho polít i čokoládovou polevou.
Do tuhého sněhu se zamíchá cukr, mouka, rozpuštěné vlažné máslo na nakonec ovoce a ořechy (dle libostii asi tak 150-200…
více o Bílkový chlebíček od Fárkové
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou