Žloutky s cukrem za postupného přidávání vody vyšleháme do pěny, přidáme mouku se sodou a sníh z bílků. Polovinu těsta vlijeme na plech, do druhé vmícháme kakao a vlijeme na světlé těsto. Upečeme.
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink a necháme vychladnout. Cukr vymícháme s máslem, vmícháme pudink a připravíme hladký krém. Navrstvíme na vychladlý koláč. Povrch cik-cak ozdobíme rozpuštěnou čokoládou. Můžeme ho polít i čokoládovou polevou.
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky. Hned je smícháme s hrozinkami (příp. s borůvkami nebo brusinkami)…
více o Tvarohový nákyp s jablky
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka