Vejce, moučku, vanilku a sůl ušleháme, k tomu vmícháme olej, minerálku, mouku s práškem do pečiva a dáme upéct na plech. Buď vymazaný a vysypaný nebo na pečicí papír. Po vychladnutí poklademe scezenými mandarinkami a na ně natřeme krém. Smetanu ušleháme do tuha, smícháme se zakysanou smetanou a vanilkou. Krém pak posypeme mandlemi a skořicí.
Recept je velmi jednoduchý a s touto buchtou sklidím vždycky chválu.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila. A pak smažíme…
více o Vynikající tvarohové lívance