Vejce, moučku, vanilku a sůl ušleháme, k tomu vmícháme olej, minerálku, mouku s práškem do pečiva a dáme upéct na plech. Buď vymazaný a vysypaný nebo na pečicí papír. Po vychladnutí poklademe scezenými mandarinkami a na ně natřeme krém. Smetanu ušleháme do tuha, smícháme se zakysanou smetanou a vanilkou. Krém pak posypeme mandlemi a skořicí.
Recept je velmi jednoduchý a s touto buchtou sklidím vždycky chválu.
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme…
více o Frankfurtská polévka s houbami