Žloutky, tuk, cukr moučku a kakao šleháme do pěny. Střídavě přidáváme sníh z bílků a mouku s práškem do pečiva. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a v předehřáté troubě upečeme (asi na 150 °C).
Šťávu z mandarinek dolijeme do 0,5 litru vodou, přidáme cukr a pudinkový prášek a uvaříme hustější krém. Teplý pudink vylijeme na upečený koláč. Uložíme mandarinky a necháme vychladnout. Nakonec polijeme čokoládovou polevou. Po ztuhnutí krájíme na úhledné kousky.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme mleté maso a necháme prohřát. Do zapékací mísy nebo remosky naklademe na kolečka…
více o Zapečené mleté maso s cuketou