Zpracujeme těsto, které necháme dvě hodiny v lednici odležet. Pak těsto vtlačujeme do formiček na rohlíčky a upečeme. Vychladlé rohlíčky slepujeme krémem a konce máčíme v čokoládě.
Krém: Kondenzované mléko vaříme v uzavřené plechovce ve vodní lázni dvě hodiny. Po zchladnutí našleháme s máslem.
Do hladké mouky dáme vykynutý kvásek (mléko, droždí, lžíce cukru, lžíce mouky), přidáme vejce, rozpuštěný tuk, mléko,…
více o Domácí rohlíky od Hodinářů
Vše smícháme dohromady. Navrch poklademe ovoce (ne po celém povrchu) a dáme do rozehřáté trouby péct 40 minut na 180…
více o Bublanina bez vajec a mléka
Testoviny uvarit a pridat na panev s olejem a cesnekem. Potom pridat nakrajena susena rajcata a hobliny italskeho syra.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny