Nejdříve si připravte chilli sirup. Cukr s vodou a pokrájenou chilli papričkou (nebo papričkami) vložte do hrnce. Směs pomalu přiveďte k varu a nechte vařit 5 minut.
Rozkrojte citron a potřete jím hrdla koktejlových sklenek. Okraje sklenek obalte solnými vločkami.
Tequilu, Cointreau, 2 polévkové lžíce chilli sirupu a citronovou a pomerančovou šťávu nalijte do vysoké nádobky a přidejte kostky ledu. Vše pomocí multifunkčního nože mixujte, dokud se všechny suroviny nespojí. Nalijte do připravených sklenek a okamžitě podávejte.
Křidélka v kloubu přesekneme, letku odsekneme a vložíme do mísy.
V kastrůlku rozpustíme cukr na karamel, zalijeme čajem…
více o Kuřecí křídla v čaji s chilli
Pomazánkové máslo vyšleháme se sýrem, lžící majolky, a dle chuti rozetřený česnek. Přidáme na malinké kostičky ostatní…
více o Chlebíčky se supr pomazánkou
Na vále zpracujeme tvaroh, mouku, vejce a sůl ve vláčné těsto. Rozkrájíme na stejně velké kousky a do každého zabalíme…
více o Tvarohové knedlíky s meruňkami
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella