Nejdříve si připravte chilli sirup. Cukr s vodou a pokrájenou chilli papričkou (nebo papričkami) vložte do hrnce. Směs pomalu přiveďte k varu a nechte vařit 5 minut.
Rozkrojte citron a potřete jím hrdla koktejlových sklenek. Okraje sklenek obalte solnými vločkami.
Tequilu, Cointreau, 2 polévkové lžíce chilli sirupu a citronovou a pomerančovou šťávu nalijte do vysoké nádobky a přidejte kostky ledu. Vše pomocí multifunkčního nože mixujte, dokud se všechny suroviny nespojí. Nalijte do připravených sklenek a okamžitě podávejte.
Křidélka v kloubu přesekneme, letku odsekneme a vložíme do mísy.
V kastrůlku rozpustíme cukr na karamel, zalijeme čajem…
více o Kuřecí křídla v čaji s chilli
Do 1/2 l vody vsypeme pudinkový prášek s cukrem a vaříme asi 2 min. Do vlažné hmoty vešleháme tvaroh a želatinu, kterou…
více o Tvarohové řezy nepečené
Ve větší misce společně našlehejte olivový olej, balzamikový ocet, hořčici a česnek. Medailonky z obou stran osolte a…
více o Vepřové medailonky s olivami
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole