Nejdříve si připravte chilli sirup. Cukr s vodou a pokrájenou chilli papričkou (nebo papričkami) vložte do hrnce. Směs pomalu přiveďte k varu a nechte vařit 5 minut.
Rozkrojte citron a potřete jím hrdla koktejlových sklenek. Okraje sklenek obalte solnými vločkami.
Tequilu, Cointreau, 2 polévkové lžíce chilli sirupu a citronovou a pomerančovou šťávu nalijte do vysoké nádobky a přidejte kostky ledu. Vše pomocí multifunkčního nože mixujte, dokud se všechny suroviny nespojí. Nalijte do připravených sklenek a okamžitě podávejte.
Křidélka v kloubu přesekneme, letku odsekneme a vložíme do mísy.
V kastrůlku rozpustíme cukr na karamel, zalijeme čajem…
více o Kuřecí křídla v čaji s chilli
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme naředit trochu…
více o Rychlá omáčka na těstoviny
Papriky pečeme na grilu do vytvoření černých skvrn. Poté je dáme do sáčku, kde vychladnou a změknou. Papriky oloupeme a…
více o Papriky pečené s rajčaty
Normálně okořenit stehýnka, dát zprudka opéci, dochutit pepřem, solí a tymiánem - tím malinko. Pak podlít (já prakticky…
více o Borůvková kuřecí stehna
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou