Uvaříme 2 pudinky a vylijeme je na předem vymazaný a vysypaný plech. Necháme schladnout, nejlépe až do studena.
Začneme si chystat těsto: 20 dkg cukru moučky, 4 vejce, 20 dkg hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 1 deci oleje A VŠE SMÍCHÁME DOHROMADY a vylijeme na schladlý pudink, dáme péct do vyhřáté trouby. (To, že je buchta dost upečená, poznáme píchnutím do ní, např. špejlí)
Mezitím si do misky nachystáme zakysané smetany, vanilkový cukr, trochu cukru moučky (zhruba 1 polévkovou lžíci) - zamícháme a nalijeme na vychladlou buchtu.
Těsto: Celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem. Potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
Mléko společně s kakaem a skořicí přivedeme k varu, poté odstavíme a necháme vychladnout. Jablka oloupeme a nastroháme…
více o Kakaový moučník s jablky
Z ingrediencí na palačinky umícháme řidší těstíčko, ze kterého smažíme slabé menší palačinky (z obou stran dozlatova)…
více o Palačinky s jahodovým přelivem
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort