Uvaříme 2 pudinky a vylijeme je na předem vymazaný a vysypaný plech. Necháme schladnout, nejlépe až do studena.
Začneme si chystat těsto: 20 dkg cukru moučky, 4 vejce, 20 dkg hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 1 deci oleje A VŠE SMÍCHÁME DOHROMADY a vylijeme na schladlý pudink, dáme péct do vyhřáté trouby. (To, že je buchta dost upečená, poznáme píchnutím do ní, např. špejlí)
Mezitím si do misky nachystáme zakysané smetany, vanilkový cukr, trochu cukru moučky (zhruba 1 polévkovou lžíci) - zamícháme a nalijeme na vychladlou buchtu.
Těsto: Celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem. Potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč
Na pánev dáme máslo, pokrájenou cibuli, pokrájené houby a dusíme do měkka. Pak zalijeme třemi vejci, patřičně osolíme a…
více o Mňamózní houbový štrůdl