Uvaříme 2 pudinky a vylijeme je na předem vymazaný a vysypaný plech. Necháme schladnout, nejlépe až do studena.
Začneme si chystat těsto: 20 dkg cukru moučky, 4 vejce, 20 dkg hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 1 deci oleje A VŠE SMÍCHÁME DOHROMADY a vylijeme na schladlý pudink, dáme péct do vyhřáté trouby. (To, že je buchta dost upečená, poznáme píchnutím do ní, např. špejlí)
Mezitím si do misky nachystáme zakysané smetany, vanilkový cukr, trochu cukru moučky (zhruba 1 polévkovou lžíci) - zamícháme a nalijeme na vychladlou buchtu.
Těsto: Celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem. Potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy, stejně tak maso a klobásy. Cibule na kolečka, slaninu na plátky a…
více o Sloní žrádlo na zahradní gril
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy