Křídla očistíme a odřízneme konce křídel. Dáme marinádu – můžeme použít kupovanou přímo na grilovaná křídla. Zakápneme citronem a vložíme mezi křídla. Necháme odpočinout a dáme péct přikryté. Po půl hodině vyndáme citron a pečeme do té doby, než je kůžička křupavá. Podáváme s bagetkou.
Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli…
více o Kuřecí křidélka na pivě
Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme pokrájené vymačkané zelí, osolíme, posypeme moukou a vypracujeme těsto. Ihned…
více o Bramborové lokše s povidlím
Řepu oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na máslo se šalotkou, taktéž nakrájenou na kolečka. Pak zalijeme pomerančovým…
více o Červená řepa jako příloha
Smícháme mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva. Přidáme heru a mléko a vypracujeme hladké těsto. Dáme ho do lednice na…
více o Strouhaný koláč s tvarohem