Křídla očistíme a odřízneme konce křídel. Dáme marinádu – můžeme použít kupovanou přímo na grilovaná křídla. Zakápneme citronem a vložíme mezi křídla. Necháme odpočinout a dáme péct přikryté. Po půl hodině vyndáme citron a pečeme do té doby, než je kůžička křupavá. Podáváme s bagetkou.
Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli…
více o Kuřecí křidélka na pivě
Rozehřejeme máslo, přidáme krupici a opražíme ji. Mezitím rozšleháme vejce, vlejeme na krupici a rozmícháme (udělají se…
více o Rychlá krupicová polévka
Tortilly nahřejeme v troubě nebo v mikrovlnné troubě. Když jsou teplé, naklademe na ně Guacamole, (přísady nakrájíme na…
více o Mexické placky Tortillas
Cibuli osmažíme dosklovata, přidáme mleté maso a smažíme do vypaření vody. Pak přidáme ještě krátce orestovat protlak s…
více o Sloppy Joes – zapečený sendvič