Marinované špízy

3.33

hodnoceno: 24
Příprava: neuvedeno
Porce: 3
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Špízy
    • sůl
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks paprika barevná (větší)
    • 2
      ks klobása šunková, moravská
    • 600
      g drůbeží maso nebo vepřové či králičí
    • olej na smažení
  • Marináda
    • sůl
    • 5
      lžíce hořčice plnotučná nebo dijonská
    • 4
      stroužek česnek nastrouhaný
    • pepř mletý
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 5
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

  • Maso pokrájíme na kostičky (osolíme), klobásu a pórek na kolečka a papriku na kousky přibližně stejně velké jako ostatní suroviny. V misce si smícháme všechny suroviny na marinádu, dobře promícháme a špízy s ní potřeme. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny, nejlépe do druhého dne. Špízy pak smažíme na pánvi s nepřilnavým povrchem na trošce oleje. Můžeme i grilovat a péct v troubě. Podáváme s bramborovou přílohou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: