V mléce rozkvedláme mouku, přidáme cukr a máslo, přivedeme k varu a svaříme asi 3 minuty, až směs zhoustne do bešamelu. Poté přidáme ostatní přísady a dobře promícháme. Po vychladnutí klademe kávovou lžičkou na pečicí papír malé hromádky. Pečeme na 180 °C asi 20 minut.
Po vychladnutí namáčíme spodní stranu marokánek do čokolády – klademe je na fólii nebo silikonovou podložku, dobře se pak sundavají.
Nejdřív smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao, přidáme rozpuštěnou Heru, do které jsme dali při rozpouštění…
více o Čokoládová bábovka bez vajec
Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, potřeme hořčicí s rozmačkaným česnekem a posypeme grilovacím kořením…
více o Kotlety pečené v alobalu