V mléce rozkvedláme mouku, přidáme cukr a máslo, přivedeme k varu a svaříme asi 3 minuty, až směs zhoustne do bešamelu. Poté přidáme ostatní přísady a dobře promícháme. Po vychladnutí klademe kávovou lžičkou na pečicí papír malé hromádky. Pečeme na 180 °C asi 20 minut.
Po vychladnutí namáčíme spodní stranu marokánek do čokolády – klademe je na fólii nebo silikonovou podložku, dobře se pak sundavají.
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme…
více o Medové perníčky hned k jídlu
Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do…
více o Piškotový dort s jahodami