V mléce rozkvedláme mouku, přidáme cukr a máslo, přivedeme k varu a svaříme asi 3 minuty, až směs zhoustne do bešamelu. Poté přidáme ostatní přísady a dobře promícháme. Po vychladnutí klademe kávovou lžičkou na pečicí papír malé hromádky. Pečeme na 180 °C asi 20 minut.
Po vychladnutí namáčíme spodní stranu marokánek do čokolády – klademe je na fólii nebo silikonovou podložku, dobře se pak sundavají.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou