3.37
Vše smícháme, propracujeme a dáme do lednice přes noc odpočinout. Těsto rozválíme a vykrajujeme formičkami. Po upečení … více o Linecké těsto (Petra Neumi)
Salko dáme do odměrky a doplníme do 600 ml vodou, přidáme 1 lžíci hladké mouky a řádně promícháme. Na hluboké pánvi… více o Marokánky ze Salka
Ze smetany, cukru a mouky uvaříte kaši a ještě za tepla do ní vmícháte sypké přísady (nakrájené na drobné kousky). Na… více o Marokánky ze smetany
Matcha, jemný prášek z mladých listů zeleného čaje, je trendem posledních let. A není se čemu… Celý článek
Kašel dokáže znepříjemnit život. Přichází několikrát do roka a odmítá nás opustit. Pokud se ho… Celý článek
Lucii Drozdovou ze šumavské Sušice zná většina lidí pod přezdívkou Šumavská houbička. Ať je… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) bez… více o Ďábelské tousty
Všechny ingredience smícháme dohromady, těsto vylejeme na vymazaný, moukou vysypaný plech a na těsto nastrouháme 4-5… více o Jablkový koláč s polevou
Nejprve si připravíme makovou nádivku: mléko přivedeme téměř k varu a vsypeme do něj pomletý mák, za stálého míchání… více o Maková buchta – skvělá a rychlá
Do kuřecích řízků uděláme ostrým nožem kapsu. Řízky posypeme zvenku i zevnitř vegetou a naplníme plátky romaduru a… více o Řízky s romadurem a ořechy
Všechny přísady dáme do misky, dobře promícháme a těsto rozetřeme na tukem vymazaný plech a moukou vysypaný plech.… více o Fofr bublanina
Těsto: utřeme máslo s cukrem, přidáme vejce, mouku a vypracujeme vláčné těsto. Vytvarujeme z něj bochánek a zabalený do… více o Valentýnský dort
Tak a teď jak to už asi všichni známe, brambory se uvaří ve šlupce, pak sloupnou nechají vychladnout, vejce taky… více o Bramborový salát Nééééj na světě
piškoty date na plech , date smetanu na ne jahody zase PISKOTY A NA VRCH TEŠ SMETANU A ZELE NA SPEVNENI více o Piškotová s jahodami
Postup: z mletého masa se udělá klasická sekaná. Z ní se vezme kousek a vytvaruje se plátek jako na klasický ptáček.… více o Sekaný španělák
Špenát dejte do větší mísy a přelijte ho vroucí vodou. Nechte 2 minuty stát, pak jej sceďte a důkladně vyždímejte.… více o Špenátové noky
KRÉM: máslo a zkaramelizovaný salko vyšleháme,přidáme trochu rumu. … více o Buchta s karamelovým krémem
Brambory omyjeme, uvaříme doměkka, scedíme, oloupeme, prolisujeme do mísy a necháme vychladnout. Potom přidáme… více o Bramborové krokety