
1.75
Nejprve si banány oloupeme, pak rozkrojíme napůl a položíme na talířek. Mléko s kakaem spojíme, aby vznikl krém.… více o Banány s čokoládovou polevou
Cukr vyšleháme se žloutky, vanilkovým cukrem a s olejem. Přidáme mouku, prášek do pečiva a mléko. Vše smícháme… více o Olejová bábovka s čokoládovou polevou
Nastrouhejte cuketu, osolte, nechte vypotit a pak slejte vodu. Našlehejte vejce s cukrem a olejem, přidejte mouku s 1… více o Cuketový koláč s čokoládovou polevou
Léto tráví většina z nás na dovolené u moře nebo objevováním exotiky. Známý cukrář Pepa… Celý článek
Kulinářskému světu vládne trend zero waste, tedy neplýtvat potravinami, ale naučit se je… Celý článek
Taky máte pocit, že léto přichází každý rok dřív, než se na něj stihnete připravit? Jestli se… Celý článek
Zdravé zažívání je pro naše tělo stejně důležité jako kvalitní spánek či pravidelný pohyb.… Celý článek
Brynzu vyšleháme s mlékem a paprikou, dosolíme (pokud je potřeba) a vmícháme nakrájenou pažitku. Pomazánku mažeme… více o Brynzová pomazánka s pažitkou
Těsto rozválíme, potřeme kečupem, posypeme pizzovým kořením, poklademe celou plochu šunkou, posypeme nastrouhaným sýrem… více o Šunkové koláče z listového těsta
Uvaříme nudle a necháme okapat. Na másle podusíme houby se slaninou do změknutí. Vmícháme nudle, okořeníme,… více o Houbařské nudle
Vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly. Každý rozválíme do kruhu a ten rozdělíme na 8 dílů. Každý z nich rolujeme od kraje… více o Klobúcké rohlíčky
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření… více o Utopenci v pivním nálevu
Plátky lasagní spaříme v osolené vodě, ne úplně doměkka! Poté vhodíme do mísy se studenou vodou. Do zapékací mísy… více o Lasagne Bolognese
1. Zelí nakrouháme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme na nudličky, jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo. 2. Na… více o Červené zelí na karamelu s jablky
Sušené houby předem namočíme, minimálně na 1 hodinu, nejlépe přes noc. Brambory očistíme a nakrájíme na hrubé kostky,… více o Šumavská kulajda se zastřenými vejci
Ocet a litr vody + sůl, cukr, celý pepř, bobkový list, nové koření a vegetu - podravku svaříme. Necháme 3 minuty vařit,… více o Utopenci v aspiku
Fazole zalít vodou a nechat na noc bobtnat. Slít vodu, přesypat do hrnce, zalít znova vodou 3-4 cm nad fazole.… více o Vařené fazole
Oloupanou cibuli a okurky nakrájíme a rozmixujeme s troškou worchesteru, solí, cukrem. Dáme do misky nebo skleničky a… více o Tatarská omáčka
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, z bílků vyšleháme sníh. Do žloutků přidáme Mascarpone, dobře promícháme a nakonec… více o Emanuelovo Tiramisu