Mléko, cukr, máslo a hladkou mouku dáme vařit do kastrolku. Necháme přejít varem. Do husté směsi nasypeme nasekané ovoce, ořechy, rozinky a zamícháme. Na vymaštěný plech (já dávám pečicí papír) dáme lžičkou menší hrudky. Dáme do rozpálené trouby, vypneme a sušíme 10 minut. Po vytažení z trouby jsou vláčné, měkké. Opatrně je sundáme špachtlí a na chladném místě necháme vystydnout. Celé namáčíme v čokoládě.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny