Mléko, cukr, máslo a hladkou mouku dáme vařit do kastrolku. Necháme přejít varem. Do husté směsi nasypeme nasekané ovoce, ořechy, rozinky a zamícháme. Na vymaštěný plech (já dávám pečicí papír) dáme lžičkou menší hrudky. Dáme do rozpálené trouby, vypneme a sušíme 10 minut. Po vytažení z trouby jsou vláčné, měkké. Opatrně je sundáme špachtlí a na chladném místě necháme vystydnout. Celé namáčíme v čokoládě.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE