Ze smetany, cukru a mouky uvaříte kaši a ještě za tepla do ní vmícháte sypké přísady (nakrájené na drobné kousky). Na vymazaný a moukou vysypaný plech (nebo plech vyložený pečicím papírem) děláte malé hromádky a pozvolna je pečete (sušíte) v troubě předehřáté na 120–150 °C. Pozor na spálení při prudkém pečení. Z plechu je sundáte za tepla (jsou ještě dost měkké). Po vychladnutí můžete spodní stranu polít čokoládovou polevou.
Oloupanou a nastrouhanou cuketu vymačkáme, smícháme s tvarohem, změklým máslem, moukou, cukrem a vejci. Tvoříme malé…
více o Cuketové tvarohové knedlíčky
V míse smícháme mouku, cukr a sůl, přidáme vejce a pomalu vmícháme mléko. Přimícháme 2 lžíce rozpuštěného másla. Těsto…
více o Francouzské palačinky Suzette