Ze smetany, cukru a mouky uvaříte kaši a ještě za tepla do ní vmícháte sypké přísady (nakrájené na drobné kousky). Na vymazaný a moukou vysypaný plech (nebo plech vyložený pečicím papírem) děláte malé hromádky a pozvolna je pečete (sušíte) v troubě předehřáté na 120–150 °C. Pozor na spálení při prudkém pečení. Z plechu je sundáte za tepla (jsou ještě dost měkké). Po vychladnutí můžete spodní stranu polít čokoládovou polevou.
Celá vejce s cukrem našleháme a pak postupně přidáme všechny zbývající ingredience. Dáme do vymazané formy a pečeme. Je…
více o Bábovka s jablky a ořechy
Mrkev nastrouháme nahrubo, dáme do kastrolku, podlijeme trochou vody(12 lžic) a 5 minut podusíme. Pak přisypeme kokos,…
více o Kokosovo-mrkvový zlatý koláč