Z masa odkrojíme kůži a rozkrájíme na kostičky zhruba 1x1 cm. Vložíme do papiňáku, osolíme, okořeníme vegetou a zalijeme vodou. Na mírném ohni nechám vařit 1 hodinu. Po uvaření nalijeme do vhodných nádob (krabiček) a necháme vychladnout a poté ztuhnout v lednici.
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.…
více o Odlehčený žemlový knedlík
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Jeden díl rozložíme na vyšší plech. Poklademe nastrouhaná jablka, přidáme vlašské…
více o Jablečná buchta s pudinkem