Všechny ingredience smícháme dohromady. Vytvarujeme ze směsi placičky a poté dáme na gril (na gril položte mramorovou desku, aby se maso dalo sundat a nepropadlo, desku můžete potřít olejem) nebo péct do trouby či osmažit na pánvi.
Až bude maso hotové, přidejte jej do hamburgerů.
Tip na hamburger: bulky na hamburger, maso, salát, kečup, hořčice, cibule, kyselá okurka, rajče, můžete přidat i sýr.
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
1. Dáme vařit penne.
2. Mezitím nakrájíme cibuli a šunku na kostičky.
3. Osmahneme cibuli na oleji a až bude cibule…
více o Penne se smetanovou omáčkou