Maso na hořčici

2.33

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 6
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 200
      g hořčice plnotučná
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 400
      g hovězí maso
    • 3
      ks klobása nožičky –⁠ ne papriková, jinak je to jedno
    • 400
      g vepřové maso
    • 200
      g hořčice kremžská

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na menší kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opepříme a naložíme alespoň na hodinu do obou hořčic (i déle, já si to připravím večer a druhý den peču). Pak dáme v pekáčku péct do trouby. Asi po půl hodině pečení přidáme nakrájenou cibuli. Během pečení můžeme podle potřeby trochu podlévat vodou. Když je maso měkké, hlavně hovězí, přilijeme obě šlehačky a dál necháme ještě dopéct (asi 1/4 hodiny).
  • Podáváme s čerstvých chlebem a hlavně pivem.
Zařazení: Hovězí Vepřové Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: