ks
klobása
nožičky – ne papriková, jinak je to jedno
400
g
vepřové maso
200
g
hořčice kremžská
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na menší kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opepříme a naložíme alespoň na hodinu do obou hořčic (i déle, já si to připravím večer a druhý den peču). Pak dáme v pekáčku péct do trouby. Asi po půl hodině pečení přidáme nakrájenou cibuli. Během pečení můžeme podle potřeby trochu podlévat vodou. Když je maso měkké, hlavně hovězí, přilijeme obě šlehačky a dál necháme ještě dopéct (asi 1/4 hodiny).
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Hotové těsto…
více o Houstičky z domácí pekárny
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka