Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu obalené maso a trochu osmahneme. Po chvíli vložíme pokrájenou cibuli, papriku a feferonky a chvíli smažíme. Potom směs zalejeme zálivkou ze smíchaného piva, hořčice, oleje, soli, kari, worchestru, sojové omáčky maggi a rozdrceného česneku, snížíme teplotu a dusíme až je maso úplně měkké.
Zálivku před použitím ochutnáme. Musí mít výraznou a příjemně zvláštní chuť. Potom přidáme do pánve uvařenou rýži a všechno důkladně smícháme a spolu prohřejeme. Potom vše ochutnáme a případně doladíme ostrost dle chuti.
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Mouky je někdy potřeba trochu více, podle velikosti vajec a druhu mouky.
Vše v míse smícháme v pevné a pružné těsto…
více o Octové těsto místo listového
Žampiony oloupeme a zbavíme je nožiček, které pokrájíme na menší kousky. Na oleji osmahneme cibuli, až trošku zezlátne…
více o Žampiony plněné šunkou a nivou