Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu obalené maso a trochu osmahneme. Po chvíli vložíme pokrájenou cibuli, papriku a feferonky a chvíli smažíme. Potom směs zalejeme zálivkou ze smíchaného piva, hořčice, oleje, soli, kari, worchestru, sojové omáčky maggi a rozdrceného česneku, snížíme teplotu a dusíme až je maso úplně měkké.
Zálivku před použitím ochutnáme. Musí mít výraznou a příjemně zvláštní chuť. Potom přidáme do pánve uvařenou rýži a všechno důkladně smícháme a spolu prohřejeme. Potom vše ochutnáme a případně doladíme ostrost dle chuti.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
V hrnku smicháme mouku, kypřící prášek, cukr a granko ( popř. kakao). Poté přidáme celé vejce, a nakonec mléko a olej. …
více o Bábovka pro pilně pracující
Ořechy a čokoládu nalámeme (např. válečkem přes mikrotenový sáček) a smícháme s ostatními sypkými přísadami.
Zvlášť…
více o Čokoládovo-ořechové muffiny
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Rohlíky jemně pokrájíme a pocákáme je mlékem. Potom do nich vlijeme vejce, dochutíme troškou vegety (solí), promícháme…
více o Obložený rohlíkový koláč