Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu obalené maso a trochu osmahneme. Po chvíli vložíme pokrájenou cibuli, papriku a feferonky a chvíli smažíme. Potom směs zalejeme zálivkou ze smíchaného piva, hořčice, oleje, soli, kari, worchestru, sojové omáčky maggi a rozdrceného česneku, snížíme teplotu a dusíme až je maso úplně měkké.
Zálivku před použitím ochutnáme. Musí mít výraznou a příjemně zvláštní chuť. Potom přidáme do pánve uvařenou rýži a všechno důkladně smícháme a spolu prohřejeme. Potom vše ochutnáme a případně doladíme ostrost dle chuti.
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme…
více o Maďarský paprikový salát
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v…
více o Ledový salát s extra zálivkou