Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu obalené maso a trochu osmahneme. Po chvíli vložíme pokrájenou cibuli, papriku a feferonky a chvíli smažíme. Potom směs zalejeme zálivkou ze smíchaného piva, hořčice, oleje, soli, kari, worchestru, sojové omáčky maggi a rozdrceného česneku, snížíme teplotu a dusíme až je maso úplně měkké.
Zálivku před použitím ochutnáme. Musí mít výraznou a příjemně zvláštní chuť. Potom přidáme do pánve uvařenou rýži a všechno důkladně smícháme a spolu prohřejeme. Potom vše ochutnáme a případně doladíme ostrost dle chuti.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Přidáme vodu. Rozmícháme…
více o Babiččina koprová omáčka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka