Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu obalené maso a trochu osmahneme. Po chvíli vložíme pokrájenou cibuli, papriku a feferonky a chvíli smažíme. Potom směs zalejeme zálivkou ze smíchaného piva, hořčice, oleje, soli, kari, worchestru, sojové omáčky maggi a rozdrceného česneku, snížíme teplotu a dusíme až je maso úplně měkké.
Zálivku před použitím ochutnáme. Musí mít výraznou a příjemně zvláštní chuť. Potom přidáme do pánve uvařenou rýži a všechno důkladně smícháme a spolu prohřejeme. Potom vše ochutnáme a případně doladíme ostrost dle chuti.
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa