Velice jemně nakrájenou šalotku zapěníme na másle a necháme vychladnout. Mleté maso ochutíme solí a pepřem, přidáme vejce a vychladlou šalotku. Dle potřeby doplníme strouhankou. Následně vytvoříme mokrýma rukama kuličky přiměřené velikosti a uvaříme v osolené vodě. Doporučuji vyzkoušet kvůli rozvaření. Lze použít do polévky, rajské omáčky a podobně.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná