
3.67
Sýr Eidam nakrájíme na kostky cca 1 cm, v míse k němu přidáme mletá masa a mraženou zeleninu, česnekovou pastu, koření,… více o Masový koláč
Oba druhy masa a slaninu nakrájíme na kostky asi 2×2 cm, klobásy asi na 1 cm kolečka. Vše osolíme, opepříme, v míse… více o Pestrý masový kastrůlek
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme… více o Vrstvený masový bochník
Léto je za dveřmi a na zahrádkách nám začíná dozrávat první ovoce. Nejvýraznější jsou asi rudé… Celý článek
Grilovací sezona vypukla naplno a ze zahrádek se opět line neodolatelná vůně čerstvě… Celý článek
Záplava sladkých a voňavých červených plodů byla vždy předzvěstí léta, a to je nejspíš i další… Celý článek
Štrúdl patří k našim nejoblíbenějším moučníkům. A není divu. Je snadný na přípravu, rychle… Celý článek
Na vál prosijeme mouku, přidáme cukr, promneme tuk a pomocí žloutků zaděláme těsto. Necháme v chladu odpočinout a potom… více o Linecke cukrovi
Nivu utřeme s máslem (kombinace pomazánkového a normálního másla taky není špatná), doporučuji jemně nastrouhat a potom… více o Ježek s nivovou pomazánkou
Maso si předem připravíme a naložíme z výše uvedených ingrediencí, nejlépe je nechat naložené přes noc v ledničce, před… více o Kuřecí maso v česnekovém těstíčku
Troubu předehřejeme na 140 °C. Vše smícháme (banány rozmačkáme) a nakonec přidáme prášek do pečiva. Nalijeme do… více o Oříškový chlebíček
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme… více o Koleno z papiňáku a remosky
Přísady utřeme a mažeme na ještě vlahou buchtu. Z tohoto množství je na velký plech. více o Poleva na buchtu Margot i jiné
Na dno poháru dáme 1 polévkovou lžíci rozmixovaných kakaových sušenek. Pokapeme medem a poklademe plátky banánů,… více o Opilé banány v horké čokoládě
2 kg odstopkovaného ovoce posypeme trochou mleté skořice a vanilkového cukru, přidáme 2 tlučené hřebíčky a 1/2… více o Jeřabiny jako brusinky
Pampeliškové květy svaříme s pokrájeným citronem v 1 litru vody a svařené necháme louhovat 24 hodin. Poté scedíme přes… více o Pampeliškový med
Paradajky nalejeme do misky, premiešame so šťavou, osolíme a opepríme. Vezmeme 4 obdĺžniky pečiaceho papiera, ktoré… více o Noky v rajčatové omáčce
Těsto rozpůlíme a z každé půlky vyválíme tenký plát (do obdélníku). Střed rozváleného těsta potřeme trochou… více o Áni slaný štrůdl
1. Fazole namočte přes noc v dostatečném množství vody. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte 5 hrnky čerstvé. Přiveďte k… více o Červené fazole s rýží