Sýr Eidam nakrájíme na kostky cca 1 cm, v míse k němu přidáme mletá masa a mraženou zeleninu, česnekovou pastu, koření, vejce a nahrubo nastrouhané brambory (doporučuji je vyždímat).
Směs důkladně (nejlépe rukou) promícháme a dáme na vyšší plech (s papírem na pečení), aby vrstva hmoty byla tak 3–4 cm. Dáme na 30 minut do trouby vyhřáté na 210 °C, po 30 minutách posypeme strouhaným parmezánem a dáme na dalších 30 minut zapéci při 180 °C.
Koláč necháme cca 10 minut odpočinout, pak ho servírujeme.
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme…
více o Vrstvený masový bochník
- maso nakrájíme na nudličky
- cibuli na kostičky
- usmažíme cibuli
- přidáme maso, osolíme
- udusíme do poloměkka
…
více o Vepřové či kuřecí na ananasu
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí…
více o Zavařovaná domácí paštika